Financieel Controller

 • Finance
 • Amsterdam, Netherlands

Financieel Controller

Job description


Click here for the English version


Jouw uitdaging

Wil jij onze board en het management team adviseren en ondersteunen bij financiële, bedrijfskundige en strategische vraagstukken? Wil jij werken in het hart van onze financiële operatie en verantwoordelijk zijn voor het in goede banen leiden van de financiële administratie, opstellen van managementrapportages en het analyseren van de financiële resultaten? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou want wij zijn op zoek naar een financieel controller!

Jouw inbreng
Je zorgt voor optimaal inzicht in de cijfers en prestaties van Wonderkind. Door jouw gedegen analyses kunnen goed onderbouwde conclusies getrokken worden en kunnen groeikansen worden opgepakt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede afwikkeling van de financiële administratie. Je kijkt ernaar uit structuur aan te brengen binnen de financiële processen en mee te bouwen aan de groei van Wonderkind. Daarnaast heb je:

 • Minimaal 4 tot 6 jaar werkervaring en afgeronde WO opleiding in de richting van Finance.  
 • Ervaring met maandelijkse afsluiting, maandelijkse rapportages en monitoring van financiële overeenkomsten
 • Ervaring met het bouwen van businesscases voor investeringskwesties
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een goed gevoel voor humor, positieve energie en soms wat chocola voor je geweldige collega's!


Het team

Het finance team is een klein team. Dit betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je werkzaamheden uit te voeren. Al jouw ideeën en input om processen te verbeteren zijn meer dan welkom! In deze rol werk je nauw samen met HR, onze legal afdeling en de business controller om potentiele problemen snel op te pakken. 

Requirements

Onze missie

Wonderkind gelooft in het werven van talent op basis van hun passie. Dat is waarom we een technologie hebben ontwikkeld waarmee organisaties hun vacatures kunnen posten op social media, google, websites en apps. Wij hypertargeten (zoals we het zelf noemen): wij trekken talent aan op basis van hun online interesses en gedrag, of met andere woorden: datgeen wat ze gelukkig maakt! En dat maakt ons dan weer gelukkig. Onze tool is 's werelds eerste volledig geautomatiseerde software, gebaseerd op kunstmatige intelligentie – the next step in technologie, waarvoor we al verschillende prijzen hebben gewonnen. Samen hebben we de ambitie om Wonderkind groot te maken, omdat we geloven dat de wervingssector wereldwijd aan verandering toe is. Help jij ons verder te innoveren?

Werken bij Wonderkind
We zijn een jonge, relaxte en zeer ambitieuze organisatie in volle groei. De energie stroomt elke dag weer door ons prachtige kantoor aan de Zeemagazijnkade in Amsterdam. Het kantoor is open van 8-20 uur, maar dat betekent niet dat je er de hele dag moet zijn. Het is belangrijk dat je flexibel bent, want laten we eerlijk zijn: bij een startup als Wonderkind kan het van tijd tot tijd een beetje chaotisch zijn. Gelukkig kun je altijd vertrouwen op je 60 collega's, omdat we eerlijk zijn, we graag van elkaar leren en we toegewijd zijn. Naast werk vinden we het ook belangrijk om plezier te hebben. Na werkuren, maar ook tijdens de kickboks lessen of TGIF (vrijdagborrel met een presentatie van de successen van de week).

Wat we bieden
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Gezellige borrels op de vrijdag met heerlijke speciaal biertjes
 • Een inspirerend kantoor in Amsterdam met de tofste collega’s 
 • Een gym waar je zoveel kan sporten als je wilt en waar je kunt kickboksen
 • Gezonde lunch – we zorgen graag goed voor onze collega’s