Juridische stage

 • Internships
 • Amsterdam, Netherlands

Juridische stage

Job description


Click here for the English version


Jouw nieuwe uitdaging

Ben je een ambitieuze student die gek is op juridische zaken en alles wat daarbij komt kijken? Wordt een deel van ons juridisch team! Je gaat veel doen op het gebied van ondernemingsrecht, bijvoorbeeld buitenlandse investeringen of het opstellen van meerdere. zakelijke documenten zoals aandeelhouders resoluties. Daarnaast:  

 • Leer je alle juridische ins en outs van ondernemingsrecht, privaatrecht, contractenrecht, IE-recht en privacy & IT-wetgeving zoals
 • Ga je aan de slag met het herzien en onderhandelen van verschillende soorten contracten.
 • Sta je onze privacy specialisten bij, bij de implementatie van de GDPR.
 • Pak je verschillende administratieve taken op.  


Wat heb je nodig om te kunnen starten?

 • Je bent een rechtenstudent op universitair niveau aan een Nederlandse universiteit (Nederlands recht) en je bent fulltime beschikbaar voor minimaal 3 maanden. 
 • Hele goede communicatie vaardigheden; zowel Nederlandse als Engels 
 • Je hebt affiniteit met innovatieve technologie


Jouw team

Je zult nauw samenwerken met verschillende juridische collega's. Omdat we in de startup fase zitten is het juridische team nog klein, waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt. Omdat onze core business om technologisch innovatie draait, kruisen veel onbeantwoorde juridische uitdagingen onze weg. We bereiken een onbekend juridisch terrein en om deze reden hebben we een rechtenstudent nodig die niet bang is om onze juridische uitdagingen aan te gaan.

Requirements

Onze missie

Wonderkind gelooft in het werven van talent op basis van hun passie. Dat is waarom we een technologie hebben ontwikkeld waarmee organisaties hun vacatures kunnen posten op social media, google, websites en apps. Wij hypertargeten (zoals we het zelf noemen): wij trekken talent aan op basis van hun online interesses en gedrag, of met andere woorden: datgeen wat ze gelukkig maakt! En dat maakt ons dan weer gelukkig. Onze tool is 's werelds eerste volledig geautomatiseerde software, gebaseerd op kunstmatige intelligentie – the next step in technologie, waarvoor we al verschillende prijzen hebben gewonnen. Samen hebben we de ambitie om Wonderkind groot te maken, omdat we geloven dat de werving sector wereldwijd aan verandering toe is. Help jij ons verder te innoveren?


Werken bij Wonderkind

We zijn een jonge, relaxte en zeer ambitieuze organisatie in volle groei. De energie stroomt elke dag weer door ons prachtige kantoor aan de Zeemagazijnkade in Amsterdam. Het kantoor is open van 8-20 uur, maar dat betekent niet dat je er de hele dag moet zijn. Het is belangrijk dat je flexibel bent, want laten we eerlijk zijn: bij een startup als Wonderkind kan het van tijd tot tijd een beetje chaotisch zijn. Gelukkig kun je altijd vertrouwen op je 60 collega's, omdat we eerlijk zijn, we graag van elkaar leren en we toegewijd zijn. Naast werk vinden we het ook belangrijk om plezier te hebben. Na werkuren, maar ook tijdens de kickboks lessen of TGIF (vrijdagborrel met een presentatie van de successen van de week).


Wat we bieden

 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een inspirerend kantoor in Amsterdam met de tofste collega’s
 • Een gym waar je zoveel kan sporten als je wilt en waar je kunt kickboksen
 • Gezonde lunch – we zorgen graag goed voor onze collega's
 • Gezellige borrels op de vrijdag met heerlijke speciaal biertje