Sales stage

  • Internships
  • Amsterdam, Netherlands

Sales stage

Job description


Click here for the English version


Jouw nieuwe uitdaging 

Je bent een ambitieuze Hbo-student die in het 3e of 4e jaar van zijn studie zit. Je beschikt over een goed staaltje overtuigingskracht en wil alles leren over de sales facetten. Heb je affiniteit met recruitment en ben je niet bang om je mannetje te staan? Is het geen probleem voor jou om in het diepe gegooid te worden omdat je een carrière wilt maken bij een jonge start-up die op het punt staat om internationaal door te breken? Stop met kijken want we hebben de perfecte stageplek voor jou!

 
Wat heb je nodig om te kunnen starten?

  • Sales kennis van je studie en je bent minimaal 3 maanden fulltime beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met verkoop en recruitment;
  • Hele goede communicatie vaardigheden; zowel Nederlandse als Engels Een winnaarsmentaliteit (koppigheid is niet altijd een slechte zaak)  


Jouw team

Het sales team is onderverdeeld in een field sales en een telesales team. We kunnen niet zonder Salesforce, ons sales programma. De doelen zijn hoog, maar niet onbereikbaar, samen gaan we voor goud. Hoor je de bel, gevolgd door het applaus van collega's en een adrenalinekick over de hele vloer? Dan is die deal ongetwijfeld gesloten!

Requirements

Onze missie

Wonderkind gelooft in het werven van talent op basis van hun passie. Dat is waarom we een technologie hebben ontwikkeld waarmee organisaties hun vacatures kunnen posten op social media, google, websites en apps. Wij hypertargeten (zoals we het zelf noemen): wij trekken talent aan op basis van hun online interesses en gedrag, of met andere woorden: datgeen wat ze gelukkig maakt! En dat maakt ons dan weer gelukkig. Onze tool is 's werelds eerste volledig geautomatiseerde software, gebaseerd op kunstmatige intelligentie – the next step in technologie, waarvoor we al verschillende prijzen hebben gewonnen. Samen hebben we de ambitie om Wonderkind groot te maken, omdat we geloven dat de werving sector wereldwijd aan verandering toe is. Help jij ons verder te innoveren?

Werken bij Wonderkind
We zijn een jonge, relaxte en zeer ambitieuze organisatie in volle groei. De energie stroomt elke dag weer door ons prachtige kantoor aan de Zeemagazijnkade in Amsterdam. Het kantoor is open van 8-20 uur, maar dat betekent niet dat je er de hele dag moet zijn. Het is belangrijk dat je flexibel bent, want laten we eerlijk zijn: bij een startup als Wonderkind kan het van tijd tot tijd een beetje chaotisch zijn. Gelukkig kun je altijd vertrouwen op je 60 collega's, omdat we eerlijk zijn, we graag van elkaar leren en we toegewijd zijn. Naast werk vinden we het ook belangrijk om plezier te hebben. Na werkuren, maar ook tijdens de kickboks lessen of TGIF (vrijdagborrel met een presentatie van de successen van de week).

Wat we bieden nog meer:

  • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Een inspirerend kantoor in Amsterdam met de tofste collega’s 
  • Een gym waar je zoveel kan sporten als je wilt en waar je kunt kickboksen (gratis)
  • Gezonde lunch – we zorgen graag goed voor onze collega’s
  • Gezellige borrels op de vrijdag met heerlijke speciaal biertjes